17 серпня 2012 05:17
Facebook буде повністю видаляти фото користувачів через 30 днів
Найбільша у світі соціальна мережа Facebook встановила максимальний термін в 30 днів для остаточного видалення фотографій користувачів зі своїх серверів.
